Praktijk informatie

De praktijk is gevestigd aan Groot Dorregeest 2B 1911ND Uitgeest en heeft beschikking over parkeergelegenheid op eigen terrein. Je kunt me via bovenstaande knop contacteren.

Behandeling vindt plaats op afspraak. Mijn telefonisch spreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 09.30 uur. Dit telefonisch spreekuur is bedoeld voor het maken van afspraken, voor vragen over de behandeling en voor algemene vragen. Je kunt ook een boodschap inspreken, dan bel ik je terug.

Waarneming bij afwezigheid gebeurt door collega’s Ries IJsseldijk (Sint-Pancras) of Helena van Dijk (Bergen). Ries voert praktijk aan de Benedenweg 165  in Sint-Pancras. Helena aan de Dorpsstraat 51B te Bergen (NH). Informatie over waarneming krijgt u via de voicemail.

Tarieven 2019*

Eerste consult € 120 
Vervolgconsult € 75
Kuur per stuk  € 25

*Niet nagekomen afspraken of afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, zal ik volledig in rekening brengen. 

Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. Homeopathische consulten gaan niet ten koste van het eigen risico. 

Algemeen

Als de aard van de klacht daarom vraagt, verwijs ik je door naar een (para) medisch hulpverlener (meestal de huisarts). Wanneer je daar goedkeuring voor geeft, neem ik contact op met de huisarts. De patiëntenadministratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Beroepsvereniging NVKH

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl) onder lidnummer: 04-1709. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Leden van de NVKH zijn aangesloten bij de RBCZ. Voor klachten verwijs ik u naar de website van RBCZ:

RBCZ indienen van een klacht